Najnovije vesti

DEMOKRATA ODBRUSIO LIDERU DVERI: Boško, ko si ti da u naše ime odbijaš pregovore sa EU
Foto: Marina Lopičić, Vladimir Šporčić

RASULO U OPOZICIJI

DEMOKRATA ODBRUSIO LIDERU DVERI: Boško, ko si ti da u naše ime odbijaš pregovore sa EU

Politika

Poslanik DS Goran Ješić oštro je reagovao na najnovije poteze lidera Saveza za Srbiju, koji predvode Dragan Đilas, Vuk Jeremić i Boško Obradović.


On je, naime, izrazio čuđenje što se Obradović uopšte usudio da zastupa stav Demokratske stranke o pregovorima vlasti i opozicije o izbornim uslovima koje je inicirala Evropska unija.


- Odluka DS u subotu je bila da „u ovom trenutku nema elemenata za fer i poštene izbore“. Ali smo otvoreni za nastavak pregovora koje inicira pre svih EU! Moje nerazumevanje je zašto Boško Obradović komentariše inicijativu EU o pregovorima u oktobru u ime DS i naravno ih odbija?! - napisao je Ješić na Tviteru.


To je izazvalo brojne komentare.


- Kako što, moj Gorane? Boško vam je novi sve i svja. Svi ste vi, na veliku žalost, postali samo lutke na koncu Boškovom. Naučio vas čovek sve politici, i žedne preveo preko vode! Pogledaj rejtinge svih iz SZS pre početka te joks ujdurme i sada, sve će ti biti jasno! - prokomentarisao je jedan od tviteraša.

Razlog
BOJKOT ZBOG PADA REJTINGA

 

Analitičar Dragomir Anđelković kaže da, pored pritisaka na vlast, jedan od razloga za bojkot izbora SZS jeste pad rejtinga.

 

- Jednim delom to jesu razlozi, drugim da se izvrši pritisak na vlast - kaže Anđelković, dok Bojan Klačar iz Cesid navodi da je to jedan od razloga:

- Strateški procenjuju da mogu više da dobiju bojkotom.

 

(Kurir.rs / B. B. - K. B. / Foto:Marina Lopičić, Vladimir Šporčić)

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...