Najnovije vesti

REKTORKA BEOGRADSKOG UNIVERZITETA POSLE SASTANKA SA STUDENTIMA: Korak smo bliži dogovoru, verujem da ćemo doći do rešenja
Foto: Zorana Jevtić

BLOKADA REKTORATA i dalje traje

REKTORKA BEOGRADSKOG UNIVERZITETA POSLE SASTANKA SA STUDENTIMA: Korak smo bliži dogovoru, verujem da ćemo doći do rešenja

Politika

Rektorka Beogradskog univerziteta (BU) Ivanka Popović izjavila je da su današnji pregovori sa studentima koji drže pod blokadom zgradu Rektorata protekli "konstruktivno" i ocenila da su "korak bliži dogovoru".

 

"Verujem da ćemo doći do rešenja koje je dobro za ceo Univerzitet u Beogradu", rekla je rektorka novinarima posle sastanka sa studentima u zgradi Rektorata koji je trajao oko tri sata.

 

Aktivistkinja udruženja "Jedan od pet miliona" i studentkinja Valentina Reković ocenila je da su razgovori sa rektorkom bili odgovorni i konstruktivni i dodala da je tema pregovora "i dalje da se na čistinu iznese istina o doktoratu ministra finansija Siniše Malog".

 

Naredni sastanak rektorke i studenata zakazan je za sutra u 11 časova u zgradi Rektorata.

 

Studenti iz udruženja "Jedan od pet miliona" već 10 dana drže pod blokadom zgradu Rektorata tražeći od rektorke Ivanke Popović da predloži premijerki Ani Brnabić da smeni ministra finansija Sinišu Malog zbog spornog doktorata.

 

(Kurir.rs/Beta)

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...