Najnovije vesti

ĐILASOV SAVEZ OPET LAŽE! POPOVIĆ IVKOVIĆ ODGOVORILA: Nije tačno da MUP nabavlja luksuzne džipove, izmišljaju jer su u očaju što ih narod neće
Foto: Ana Paunković

reagovanje

ĐILASOV SAVEZ OPET LAŽE! POPOVIĆ IVKOVIĆ ODGOVORILA: Nije tačno da MUP nabavlja luksuzne džipove, izmišljaju jer su u očaju što ih narod neće

Politika

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije nije nabavio niti nabavlja nijedan jedini "rejndz rover diskaveri", niti je uzeo na poklon niti uzimao u kompenzaciju, izjavila je državna sekretarka u tom ministarstvu Biljana Popović Ivković.

Ona je tako razotrkila najnoviju iz opusa laži Đilasovog Saveza za Srbiju.

"Očajna opozicija, bez ikakve podrške naroda, pokušala je i danas da plasira potpunu izmišljotinu ne bi li diskreditovala ministra policije Nebojšu Stefanovića. Tako se danas pokušao istaći Zdravko Ponoš, general Vuka Jeremića, koji je u pokušaju da smisli bolju laž od prethodnih koje je ovaj Savez plasirao i koje su sve do jedne razotkrivene kao čiste manipulacije", izjavila je ona.

Popović Ivković je dodala da je Ponoš tvrdio da preduzeće GIM nabavlja za MUP 49 pomenutih džipova.

"Razmaštavao i da je to poklon i da je po sredi kompenzacijski posao", dodala je i da pripadnici Saveza za Srbiju više "ne znaju kud udaraju u svom očaju što ih narod u Srbiji neće".

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...