Najnovije vesti

NOVI INCIDENT ISPRED GRADSKE SKUPŠTINE! Vesić reagovao na provokaciju SzS: Đilas poslao poruku da je njegova politika obično blato! (VIDEO)
Foto: Kurir, Printscreen Twitter

reakcija

NOVI INCIDENT ISPRED GRADSKE SKUPŠTINE! Vesić reagovao na provokaciju SzS: Đilas poslao poruku da je njegova politika obično blato! (VIDEO)

Politika

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da je Dragan Đilas danas poslao poruku da je njegova politika blato, reagujući na performans pripadnika Saveza za Srbiju koji su uoči početka sednice gradskog parlamenta, na ulazu u zgradu Skupštine prosuli zemlju i od nje sa vodom napravili blato, aludirajući da tako izgleda Beograd zbog radova koje izvodi gradska vlast.

- Danas je Đilas poslao poruku da je njegova politika blato. Pošto je doneo blato ispred Skupštine grada, poslao je poruku da je njegova poltika jedno obično blato i to je jedino što on nudi građanima, rekao je Vesić novinarima u holu gradskog parlamenta.

Ocenio je da Đilas nije znao da unapredi kanalizaciju, da uredi Slaviju. 

- Pokazao je da donosi blato i zato što donosi blato zato niko i ne glasa za njega, dodao je Vesić.

Odbornici Saveza za Srbiju, na čelu sa predsednikom Opštine Stari grad Markom Bastaćem, danas su pred početak sednice gradskog parlamenta na ulaz Skupštine grada prosuli više kanti i džakova zemlje da bi pokazali kako Beograd izgleda zahvaljujići radovima koje izvodi gradska vlast.

(Kurir.rs/Tanjug)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...