SRPSKA LISTA UOČI KOSOVSKIH IZBORA: Iznajmljeni Srbi da odu u istoriju
Odgovorio pulenima Prištine... Goran Rakić, Foto: Dado Đilas

Jasna poruka

SRPSKA LISTA UOČI KOSOVSKIH IZBORA: Iznajmljeni Srbi da odu u istoriju

Politika -

Srpska lista ocenjuje da je „sramno da Samostalna liberalna stranka vrši strašan teror i maltretira časne Srbe u Kosovskom Pomoravlju, centralnom Kosovu i Metohiji, uz podršku albanskih policajaca“

Izbori 6. oktobra su referendum o opstanku srpskog naroda na Kosovu i Metohiji, ali i prilika da glasovima ponosnih Srba lažni predstavnici srpskog naroda završe u političkoj istoriji, baš tamo gde im je i mesto, saopštila je Srpska lista.

- Iznajmljeni Srbi, kojima Priština podriva jedinstvo srpskog naroda, poput Slobodana Petrovića, Nenada Rašića, Rade Trajković, Aleksandra Jablanovića i ostalih, moraju demokratski, kulturno i hrabro na izborima biti onemogućeni da parazitiraju na telu srpskog naroda i zarađuju na muci Srba - navodi se u saopštenju.

SL ocenjuje da je „sramno da Samostalna liberalna stranka vrši strašan teror i maltretira časne Srbe u Kosovskom Pomoravlju, centralnom Kosovu i Metohiji, uz podršku albanskih policajaca“, a sve u nadi da će se „Srbi odreći svoje države Srbije, da će šajkaču zameniti nekom belom kapom“.

- Napadi Slobodana Petrovića, Aleksandra Jablanovića, Rade Trajković i Nenada Rašića na srpske institucije, pokušaj da se uz silu maltretiraju bolesni i stari u bolnici u Gnjilanu pokazuju svu bedu i očaj onih koji su prodali veru za večeru - ističe se u saopštenju.

Kurir.rs/ Foto: Dado Đilas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track