PRIŠTINI TREBAJU SRPSKI POSLANICI KOJI ĆE GLASATI ZA VOJSKU KOSOVA! Stefanović: Jedino Srpska lista predstavlja interese Srba na KiM
Foto: Marina Lopičić

upozorenje

PRIŠTINI TREBAJU SRPSKI POSLANICI KOJI ĆE GLASATI ZA VOJSKU KOSOVA! Stefanović: Jedino Srpska lista predstavlja interese Srba na KiM

Politika -

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović kaže da jedino Srpska lista predstavlja interese Srba koji žive na KiM i zajedno sa Vladom Srbije bori se da oni tamo opstanu.

Na predstojećim izborima na KiM koji se održavaju 6. oktobra, naglašava, Prištini je važno budu izabrani srpski poslanici koji će ispunjavati njihove naloge.

- Ako oni kažu da treba da se glasa za vojsku Kosova da ti poslanici budu u sali i da to prođe. Da mogu sutra uđu u fabrike, na sever Kosova i da se pronađu srpski glasovi koji će to opravdati, naveo je Stefanović.

foto: Marina Lopičić

Dodaje da jedino Srpska lista predstavlja autentične interese Srba koji žive na KiM i bori se za njihov opstanak, veću bezbednost i sigurnost zajedno sa Vladom Srbije.

- Zato je važno jedinstvo srpskog naroda, da podrže jednu ideju, a to je opstanak Srba na KiM i da Srbija mora da živi na KiM, naglasio je on.

Podseća da je Srpska lista kažnjena zbog spota u kome se kaže "Srbija zove", a da sa druge strane nema kažne za Nanada Rašića koji kaže da je Srpska lista monstrum i da treba ukloniti sa političke scene.

- Građani treba da razmišljaju šta je čiji interes. Šta je interes lobiranja određenih albanskih političkih stranaka da se glasa za srpske političke stranke. Ljudi treba da razmisle da li je najbolje dati glas onima koji su napravili dogovor sa nekima koji ne misle dobro Srbima na KiM, zaključio je Stefanović.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track