REAKCIJA NA SRAMAN NAPAD TRIFUNOVIĆA NA OLIVERU JOVIĆEVIĆ! Vučević: Zabraniti tom ženomrscu da brutalno vređa žene, alarmirati javnost!
Foto: Nemanja Nikolić, Beta Milan Obradović

alarmirati zajednicu

REAKCIJA NA SRAMAN NAPAD TRIFUNOVIĆA NA OLIVERU JOVIĆEVIĆ! Vučević: Zabraniti tom ženomrscu da brutalno vređa žene, alarmirati javnost!

Politika -

Sergej Trifunović napao je na Tviteru voditeljku RTS Oliveru Jovićević, kazavši da "ima emisiju da ne bi radila za 150 evra na sat na poziv".

"Još jedan u nizu verbalnih napada Sergeja Trifunovića, ovoga puta na voditeljku Radiotelevizije Srbije Oliveru Jovićević, treba da alarmira celokupnu javnost da se konačno zabrani tom čoveku, prostačini i ženomrscu, da brutalno vređa žene, naziva ih napogrdnijim imenima, preti im silovanjem, i izlaže ih javnom linču" - kazao je predsednik glavnog odbora SNS, Miloš Vučević.

foto: Zorana Jevtić

On ododaje da isto to važi i za Vladimira Todorića, poltrona i potrčka Vuka Jeremića i da je "skandalozno i sramotno da takva „bića“ uopšte postoje na javnoj sceni Srbije, da se na takav način ophode prema ženama koje mogu da im budu majke i sestre, i da javno propagiraju na koji način bi se „obračunali“ sa njima kada se oni budu za nešto pitali".

"Na sreću, nikada se ni za šta neće pitati, jer će pristojna Srbija opet pobediti takav šljam! Još jednom apelujem na to da se ovakvom nasilju konačno stane na put i da se ne dozvoli da se žene najvulgarnije vređaju i omalovažavaju samo zato što rade svoj posao, ili ne podržavaju politiku Trifunovića, Jeremića, Đilasa, Obradovića i njihovog „Saveza za silovanje“ " - kazao je Vučević.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track