ĐILAS URLAO NA BORISA TADIĆA! Držao u šaci tadašnjeg predsednika Srbije: Ako me ne budeš slušao, naći ću novog manekena! MARIĆ OTKRIO ŠOKANTNU TAJNU VLASTI DS!
Foto: Dragana Udovičić/dado đilas

RASULO

ĐILAS URLAO NA BORISA TADIĆA! Držao u šaci tadašnjeg predsednika Srbije: Ako me ne budeš slušao, naći ću novog manekena! MARIĆ OTKRIO ŠOKANTNU TAJNU VLASTI DS!

Politika -

Voditelj Milomir Marić izneo je u javnost dosad nepoznate činjenice o odnosima nekadašnjeg lidera DS-a Borisa Tadića i Dragana Đilasa.

Đilas je tadašnjeg predsednika Srbije držao u šaci, otkrio je Marić, koji se nadovezao na priču o pretnjama koje je Đilas izneo na račun policajca koji mu je pisao kaznu.

Poznati voditelj rekao je da se Đilas ponašao bahato, ni manje ni više, nego čak i prema tadašnjem predsedniku Srbije Borisom Tadićem, koji je bio i predsednik Demokratske stranke, dok mu je Đilas bio potpredsednik.

- Ako me ne budeš slušao, naći ću drugog manekena, da te zameni! - govorio je Đilas Tadiću - navodi Marić.

Podsetimo, u javnosti se podigla velika bura zbog afere sa snimkom na kome sadašnji lider Saveza za Srbiju Dragan Đilas, u vreme dok je bio direktor Narodne kancelarije predsednika Republike Srbije, preti policajcu Dejanu Steviću jer ga je zaustavio i pisao mu kaznu sa saobraćani prekršaj.

Đilas mu je tada dao vizit kartu i rekao: "Evo ti ovo da znaš ko ti je dao otkaz".

foto: Printscreen/Youtube

Prema svedočenju policajca Stevića, snimak razgovora koji je tada napravio spasao ga je sigurnog otkaza koji je Đilas zahtevao od tadašnjih starešina u policiji.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track