Najnovije vesti

RIK: Za troškove redovnih izbora biće izdvojeno 1.171.300.000 dinara
Foto: Profimedia

utvrđen finansijski plan

RIK: Za troškove redovnih izbora biće izdvojeno 1.171.300.000 dinara

Politika

Republička izborna komisija utvrdila je danas finansijski plan za 2020. godinu koji obuhvata redovan rad kao i troškove za redovne parlamentarne izbore za koje je planirano 1.171.300.000 dinara.

Od sredstava za izbore 37.000.000 dinara biće izdvojeno za troškove obuka članova organa za sprovođenje izbora u cilju realizacije mera za unapređenje izbornog procesa, obrazložio je na sednici sekretar komisije Srđan Smiljanić, saopšteno je iz RIK.

On je na sednici kojom je predsedavao predsednik RIK Vladimir Dimitrijević članovima obrazložio i troškove redovnog rada komisije.

U nastavku sednice RIK je usvojio Izveštaj o korišćenju i raspolaganju sredstvima za rad Narodne skupštine u delu planiranih i izvršenih rashoda za finansiranje redovnog rada i izbornih aktivnosti Republičke izborne komisije u periodu januar-decembar 2018. godine.

Takođe, RIK je usvojio i izveštaje o korišćenju i raspolaganju sredstvima za rad Narodne skupštine u delu planiranih i izvršenih rashoda za finansiranje redovnog rada i izbornih aktivnosti Republičke izborne komisije u periodima januar-jun i januar-septembar 2019. godine.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...