MINISTARKA SE UBUCILA BAŠ GDE TREBA I IZGLEDA LEPŠE NEGO IKAD: Nela Kuburović pokazala renoviranu Palatu pravde i trudnički stomačić! (FOTO)
Foto: Instagram Printscreen/Ministarstvo pravde

MINISTARKA SE UBUCILA BAŠ GDE TREBA I IZGLEDA LEPŠE NEGO IKAD: Nela Kuburović pokazala renoviranu Palatu pravde i trudnički stomačić! (FOTO)

Politika -

BEOGRAD - Ministarka pravde Nela Kuburović vredno je ispratila finalne pripreme pred sutrašnje svečano otvaranje renovirane zgrade Palate pravde u Savskoj.

Ministarka je "inspekciju" obavila nasmejana i raspoložena, a razlog tome sasvim sigurno nije samo uspešno okončan posao pošto joj i na privatnom planu ide bolje nego ikad.

Na Instagram nalogu njenog ministarstva, objavljene su fotografije na kojima se vidi da se ministarka malčice ubucila, da joj to sjajno stoji i da prosto zrači kao i svaka trudnica.

Svečano otvaranje sutra u podne

Renovirana zgrada Palate pravde biće sutra otvorena, a događaju će prisustvovati i predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Svečano otvaranje renovirane zgrade beogradske Palate pravde u Savskoj ulici zakazano je za 12 sati.

Prva suđenja u ovoj najvećoj sudskoj zgradi u Srbiji, od 26.000 kvadratnih metara, krenuće od ponedeljka, 4. novembra, pred Višim sudom u Beogradu.

Taj sud se zajedno sa Viši javnim tužilaštvom ove sedmice vratio iz Katanićeve ulice, na staru adresu.

U toku ove sedmice suđenja se ne održavaju, ne rade pisarnice niti se radi sa strankama osim u hitnim slučajevima. Ovi organi zgradu Palate pravde će ubuduće deliti sa krivičnim odeljenjem Drugog osnovnog suda u Beogradu i Drugim osnovnim tužilaštvom. Radovi na rekonstrukciji Palate pravde počeli su u martu 2017. godine, a završeni su u septembru ove godine, kada su krenula useljenja opreme i nameštaja a sada i predmeta. Pravosudna zgrada u Savskoj ulici spolja je zadržala prvobitni izgled, kao zaštićeno autorsko delo, a u njoj je izvršena kompletna rekonstrukcija sudnica i kabineta. Ugrađena je aluminijumska stolarija, zamenjen je sistem grejanja i hlađenja, ventilacije, kao i strujnih instalacija. Pošta je sada smeštena u centralni hol zgrade, a u šalter sali je povećan broj šalter mesta.

(Kurir.rs/Instagram)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track