OBRADOVIĆ BI NEREDE NA RTS: Boško pozvao svoje da napadnu Vučića
Foto: Beta/Miloš Miškov, Damir Dervišagić

Strašno

OBRADOVIĆ BI NEREDE NA RTS: Boško pozvao svoje da napadnu Vučića

Politika -

Predsednik Odbora za kontrolu rada službi bezbednosti Skupštine Srbije Igor Bečić zahtevao je od nadležnih službi da odmah uzmu u razmatranje operativne podatke koji ukazuju da se na Vučića priprema napad ispred zgrade RTS

Lider Dveri Boško Obradović ponovo preti! On je juče pozvao pristalice Saveza za Srbiju da dođu ispred zgrade RTS u vreme gostovanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića u emisiji „Upitnik“.

Ovaj poziv brzo se raširio na društvenim mrežama, a Obradović je najavio da će se građani „spontano“ okupiti kako bi predsednika pitali ono što, kako je rekao, RTS neće smeti.

Povodom Obradovićevih pretnji da će čak i sprečiti Vučićevo gostovanje u „Upitniku“, reagovao je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, poručujući da se Vučić „takvih miševa ne plaši“.

foto: Tanjug/Filip Krainčanić

„Hrabri“ ljotićevac

- Ljotićevac je posebnu „hrabrost“ dobio dok je putovao ka rezidenciji američkog ambasadora, očigledno u želji da se posebno istakne i dodvori, počeo je javno da preti predsedniku i da najavljuje akciju koju će da izvede ispred RTS. Čujem da je Bošku društvo u rezidenciji pravio i onaj lopov Đilas, koji je kukao na slobodne medije u Srbiji, zaboravljajući da je on gazdovao mnogima, da mnoge kontroliše i sada, a obogatio se kradući od RTS, pred kojim će da luduje sa svojim partnerom Boškom ljotićevcem - naveo je Vesić.

Predsednik Odbora za kontrolu rada službi bezbednosti Skupštine Srbije Igor Bečić zahtevao je od nadležnih službi da odmah uzmu u razmatranje operativne podatke koji ukazuju da se na Vučića priprema napad ispred zgrade RTS.

Zabrinut

- Izražavam zabrinutost jer se kao inspiratori pominju ljudi koji su apsolutno sposobni da urade stvari koje bi mogle imati nesagledive posledice za Srbiju i ceo srpski narod.

Kurir.rs/ Beta/Miloš MiškovDamir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track