OPOZICIJA FABRIKUJE AFERE! Milićević: Građanima Srbije je jasno da se tako ne može prikriti istina
Foto: Dragana Udovičić

Potpredsednik Skupštine Srbije

OPOZICIJA FABRIKUJE AFERE! Milićević: Građanima Srbije je jasno da se tako ne može prikriti istina

Politika -

Potpredsednik Skupštine Srbije Đorđe Milićević izjavio je danas da opozicija nastavlja sa tiradom fabrikovanih afera na predsednika Srbije Aleksandra Vučića i Vladu Srbije.

- To je nešto što smo mi i očekivali u trenutku kada postoje osnovane sumnje mahinacija pojedinih lidera opozicije. Ali istina ne može da se prikrije fabrikovanjem afera, građanima Srbije je to potpuno jasno, naveo je Milićević u izjavi za javnost.

Ako žele politički dijalog, poručio je on, neka dođu u parlament, jer upravo sada je prilika da u raspravi o Predlogu zakona o budžetu, kažu koja je to alternativna, put kojim Srbija treba da ide, a da bude garant sigurnosti, otvaranja fabrika, novih radnih mesta, boljeg životnog standarda građana.

- Plasiranjem dezinformacija predstavnici opozicije pokušavaju da devalviraju institucije sistema i obezvrede rad i rezultate rada Vlade republike Srbije koji su nesumnjivo impresivni. Na taj način pokušavaju da sebi obezbede alibi za podrivanje države i svega onoga što je učinjeno da Srbija postane međunarodno respektabilan faktor mira i stabilnosti u regionu, naglasio je Milićević.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je trasirao put boljeg života građanima Srbije, a to predstavnicima opozicije očigledno predstavlja veliki problem.

- Ne mogu da se pomire sa činjenicom da u vreme kada su oni bili na vlasti, nije se mogao kao danas osetiti boljitak, ali boljitak koji je zasnovan na zdravim osnovama, što je rezultat reformskog kursa čije su temelje postavili predsednik Srbije Aleksandar Vučić i Vlada Republike Srbije, zaključio je Milićević.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track