Najnovije vesti

VUČIĆU, DA LI VAS PRISLUŠKUJU? Marić šokirao pitanjem u Ćirilici! Evo šta je predsednik otkrio (VIDEO)
Foto: Printkrin/TV Happy

predsednik o delovanju stranih službi

VUČIĆU, DA LI VAS PRISLUŠKUJU? Marić šokirao pitanjem u Ćirilici! Evo šta je predsednik otkrio (VIDEO)

Politika

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostujući u emisiji "Ćirilica", na pitanje da li ga prisluškuju, otkrio je šta nikada ne izgovara u dok razgovara na telefonu.

"To svi rade, nije tajna. To im je posao. Zato telefon koristite za gluposti, neformalna i tehnička pitanja. Ozbiljne i strateške stvari ne govorite telefonom. Tehničke stvari sigurno slušaju", rekao je Vučić.

Na pitanje voditelja Milomira Marića da li sumnja da na osnovu razgovora mogu da naprave njegov psihloški profila kao što je CIA pravila profile mnogih svetskih lidera.

"Neko bi morao da bude mnogo pametan da bi napravio psihološki, analitički profil. Time se bave mnogo ozbiljnije službe, regionalne još uvek nisu u stanju da to rade",zaključio je Vučić.

On je dodao da su njegovi telefonski razgovori vrlo šturi tako da ne mogu da posluže kao izvor informacija bilo kom stranom faktoru iako sigurno mnogi pokušavaju da dođu do što većeg broja podataka.

On je istakao da su u Srbiji prisutni obaveštajci u službi svih velikih svetskih sila, a da ga brine, pre svega, ogromna regionalna obaveštajna, ofanzivna, aktivnost protiv interesa Srbije.

Naše službe, ukazao je, rade veliki posao, posvećeno.

"Srbija je nezavisna i suverena zemlja, posle mnogo decenija se tako ponaša", rekao je predsednik Vučić u emisiji Ćirilica na Hepi televiziji.

(Kurir.rs)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...