MILOŠ VUČEVIĆ: Neće im proći ni ovaj pokušaj destabilizacije Srbije sve brutalnijim lažima i napadima na predsednika
Ilustracija, Foto: Grad Novi Sad

gradonačelnik novog sada

MILOŠ VUČEVIĆ: Neće im proći ni ovaj pokušaj destabilizacije Srbije sve brutalnijim lažima i napadima na predsednika

Politika -

"Kad im snajper sa naslovne strane NIN-a "ne prođe", nastavljaju brutalno da lažu samo da bi lagali. Svima je vec poznat rukopis lopovsko - tajkunsko - mafijaske bande koju predvode Đilas, Jeremić i Obradović, ali nije jasno zašto ćute nadležni organi, novinarska udruženja, .. svi koji bi trebalo da dekontaminiraju javni prostor od njihovih laži, pretnji, mržnje.

Neće im proći ni ovaj pokušaj da destabilizuju Srbiju sve brutalnijim lažima i napadima na predsednika Aleksandra Vučića, njegovu porodicu, na njegovog brata Andreja.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Nemanja Nikolić

Građani Srbije glasaju za bolji zivot, a ne za kropovane naslovnice, boldovane tvitove, za laži koje, iz mišjih rupa, serviraju oni koji pred narod ne smeju da izađu, jer su ga godinama pljačkali" kaže se u saopštenju Miloša Vučevića, gradonačelnika Novog Sada.

Podsetimo, brat predsednika Srbije Andrej Vučić podneće krivične prijave protiv Dragana Đilasa, Miroslava Aleksića i svih ostalih zbog lažnih tvrdnji ga je vlasnik organske farme "Jovanjica" Predrag Koluvija zvao prilikom hapšenja zbog proizvodnje marihuane, prenose beogradski mediji!

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track