MASKE SU PALE, CILJ JE UBITI VUČIĆA! Nacrtana je meta na čelu predsednika, OVO JE POZIV NA ATENTAT!
Foto: NIN, Printscreen

SADA JE SVE JASNO

MASKE SU PALE, CILJ JE UBITI VUČIĆA! Nacrtana je meta na čelu predsednika, OVO JE POZIV NA ATENTAT!

Politika -

Orkestrirana kampanja intenzivirana je poslednjih dana s jasnim ciljem - ubiti predsednika Srbije Aleksandra Vučića

Posle skandalozne naslovne strane nedeljnika NIN, nastavlja se hajka na predsednika Aleksandra Vučića, koju nesmanjenom žestinom predvodi Dragan Đilas i pripadnici Saveza za Srbiju. Posle medijske hajke koja se danima ne stišava, nazire se više nego jasan cilj - ubiti Aleksandra Vučića!

Kako drugačije objasniti sutrašnju naslovnu stranu dnevnog lista Danas na kojoj je osvanula karikatura kojom se ponovo predsedniku Srbije crta meta na čelu.

Ne prezajući ni od čega, Đilas i njegovi saradnici iz SZS, koristeći svoje medije, vrše nezapamćenu medijsku hajku na predsednika države koja je nezabeležena još od vremena kada je slična kampanja vođena protiv tadašnjeg premijera Zorana Đinđića.

I kao da sve ono što se desilo tog 12. marta 2003. nije bila dovoljna opomena, da takve stvari u Srbiji ne bi smele nikada da se ponove.

U redu je politički se neslagati, u redu je želeti da se dođe na vlast, ali nije u redu da se poziva na ubistvo političkog protivnika, i to samo zato što već godinama unazad od tog istog političkog protivnika gubite na izborima.

Sloboda govora ne podrazumeva da sve što vam padne na pamet možete plasirati u javni prostor, ne vodeći pritom računa o mogućim tragičnim posledicama koje ima vaša izgovorena reč.

Biti opozicija ne znači da ste lišeni svake odgovornosti i pristojnosti u političkom delovanju, a to Dragan Đilas i SZS očigledno nikako da uvide.

Kurir.rs

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track