NIKODIJEVIĆ O METI NA NASLOVNICI: Medijska kampanja je otvoreni poziv na ubistvo
Foto: Beta/Beoinfo

Predsednik Skupštine grada Beograda Nikola Nikodijević

NIKODIJEVIĆ O METI NA NASLOVNICI: Medijska kampanja je otvoreni poziv na ubistvo

Politika -

BEOGRAD - Predsednik Skupštine grada Beograda Nikola Nikodijević ocenio je danas da medijska kampanja koja godinama traje protiv predsednika Aleksandra Vučića i njegove porodice, poslednjih dana dobija novu, najgnusniju dimenziju, gotovo otvorenim pozivom na ubistvo predsednika Vičića.

"Stvaranjem atmosfere u društvu koje neodoljivo podseća na period pre ubistva premijera Đinđića, šalje se poruka javnosti da je dozvoljeno i legitimo pucati u predsednika Republike", naveo je Nikodijević u izjavi dostavljenoj medijima.

On ističe da nijedan čovek koji želi pristojnu i stabilnu Srbiju ne može ostati ravnodušan i mirno posmatrati ovu količinu medijske harange i uvreda na račun predsednika Vučića.

"Ovako kreirane naslovne strane nedeljnika i dnevnih listova nemaju nikakve veze sa slobodom medija i slobodnog izražavanja stavova", ocenio je Nikodijević dodajući da su one uperene protiv stabilnosti naše zemlje.

"One su izraz koordiniranog napada i pritisaka na društvo u celini, i to upravo u trenutku kada Srbija beleži sve bolje rezultate na unutrašnjem i na međunaordnom planu i kada predsednika Vučića očekuju sudbonosno važni razovori sa međunarodnom zajednicom o budućnosti naše zemlje", zaključio je Nikodijević.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track