BRATISLAV JUGOVIĆ ČLAN GO SNS: Hapšenje uzgajivača marihune iz "Jovanjice" dokaz da nema zaštićenih!
Foto: Printscreen/Youtube

Stav

BRATISLAV JUGOVIĆ ČLAN GO SNS: Hapšenje uzgajivača marihune iz "Jovanjice" dokaz da nema zaštićenih!

Politika -

Član Glavnog odbora SNS Bratislav Jugović kaže da hapšenje Predraga Koluvije, uzgajivača marihune i vlasnika poljoprivrednog gazdinstva "Jovanjica", dokazuje da živimo u državi u kojoj nema zaštićenih.

- To je dokaz i da ministar Nebojša Stefanović dobro radi svoj posao. Kada bi optužbe Đilasovih jurišnika na račun Aleksandra Vučića imale bilo kakvog osnova, logično bi bilo da Vučić zaustavi ministra Stefanovića u sprečavanju lažne država Kosovo da postane članica Interpola - kaže Jugović i dodaje da Srbija više nije zemlja u kojoj funkcioneri mogu da prete.

foto: Tanjug Printscreen

- Niti da se neprijatno odnose prema policajcima kao što je to radio Dragan Đilas kada je bio na vlasti. Ali Srbija jeste zemlja u kojoj su predstavnici glasne, ali nejake opozicije povlašćeni građani koji mogu nekažnjeno i neovlašćeno da zaključavaju objekte od javnog interesa, da ruše i da lome. Možda "diktator" Aleksandar Vučić ima nežan odnos prema opoziciji, a možda je kao i svaki pametan čovek sebi poželeo da ima baš ovakvu opoziciju kakva jeste, bez politike i u vlasništvu tajkuna Đilasa - zključuje Jugović.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track