MUK U ATINI! Micotakis se okrenuo ka Vučiću i rekao: Ne slažemo se u jednom?! Evo šta se potom dešavalo na ručku (VIDEO)
Foto: Instagram Printscreen/Budućnost Srbije

šokirao novinare

MUK U ATINI! Micotakis se okrenuo ka Vučiću i rekao: Ne slažemo se u jednom?! Evo šta se potom dešavalo na ručku (VIDEO)

Politika -

ATINA - U toku današnjeg zajedničkog obraćanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Atini sa domaćinom, grčkim premijerom Kirijakosom Micotakisom, u jednom trenutku nastao je muk u sali u kojoj su dvojica državnika stajala pred novinarima.

Okrenuvši se prema Vučiću, Micotakis se obratio novinarima i rekao: "Vučić i ja se ne slažemo u jednom", na šta je u sali nastao muk u očekivanju šta će grčki premijer sledeće reći.

Micotakis je na kraju svog obraćanja istakao, u šali, da postoji jedno pitanje oko kojeg ima neslaganja između dva bratska naroda, Srba i Grka.

- Jedino neslaganje koje postoji, to je večerašnja fudbalska utakmica i naravno različite želje po pitanju pobednika. U svakom slučaju, pobediće crveno-beli klub - rekao je Micotakis, a potom, još jednom, poželeo dobrodošlicu predsedsedniku Srbije.

Predsednik Srbije srdačno se nasmejao na ovu simpatičnu opasku grčkog premijera, a potom i zahvalio domaćinima na dobrodošlici.

Posle zajedničkog obraćanja usledio je i svečani ručak u čast predsednika Srbije. Evo kako je to izgledalo...

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track