VUČIĆ O BASTAĆU: Znate ko odbija da ide na poligraf? Lažovi! Uveren sam da će nadležni organi utvrditi šta je istina
Foto: Tanjug/Sava Radovanović

REAGOVANJE

VUČIĆ O BASTAĆU: Znate ko odbija da ide na poligraf? Lažovi! Uveren sam da će nadležni organi utvrditi šta je istina

Politika -

Predsednik Aleksandar Vučić primetio je večeras da njegovi politički protivnici sve što urade, objašnjavaju time da su protiv vlasti, te istakao da je, u slučaju predsednika opštine Stari grad Marka Bastaća, uveren da će nadležni organi utvrditi šta je istina.

Vučić je, upitan da prokomentariše Bastaćeve reči, povodom slucaja Lešnjak, "da mu je sve namešteno, jer je cepao plakate predsednika", rekao da je Bastać poznat po tome što je čupao znakove, vadio kocke...

"Pogledajte šta treba da se dogodi. U Srbiji danas sve što uradite možete da objasnite time da ste protiv vlasti. Budete najgori kriminalac, apsolutno najgori, ali imate pravo da budete najgori kriminalac, jer ste protiv vlasti", rekao je Vučić.

Dodao je da je Bastać dva puta odbio da ide na poligraf.

"A, znate ko odbija da ide na poligraf? Lažovi. Kako sam ja smeo da idem na poligraf, a Bojan Pajtić nije smeo", rekao je Vučić.

On je naveo da poligraf ne može da se "namesti", te da može nekada da se kaže da se rezultati poligrafa neće koristiti, ali da je to jedan slučaj u 1.000.

"Imate test pitanja, a 999 od 1.000 ljudi prođe test pitanja. Na osnovu tih pitanja vidite da li funkcioniše ili ne, i to ne može nikad da se namesti. Onda vam je jasno da je u pitanju lažov", rekao je Vučić.

Za Bastaća je rekao da je čovek koji je tukao, maltretirao, prvo pljačako građane Starog grada... , a onda je to zato što je skidao plakate...

"Ja verujem u institucije Srbije i uveren sam da će nadležni organi to da pokažu", rekao je Vučić.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track