STRIP BOŠKA OBRADOVIĆA IMA BOGATOG IZDAVAČA ĐILASA: Jedino nema publiku, samo par fanova i preletačicu Mariniku Tepić
Foto: Ana Paunković

Ovako je Jugović poklopio liderE dveri i SZS

STRIP BOŠKA OBRADOVIĆA IMA BOGATOG IZDAVAČA ĐILASA: Jedino nema publiku, samo par fanova i preletačicu Mariniku Tepić

Politika -

Član Glavnog odbora SNS Bratislav Jugović kaže da je lider Dveri Boško Obradović svoj talenat za književnost "potrošio na veoma loš i neuverljiv scenario za strip u kome je Dragan Đilas dobar momak koji se ni kriv, ni dužan davi u nemirnom moru novca, stečenog od prodaje magle".

- A Aleksandar Vučić jako loš momak, jer je stvorio državu u kojoj magla nema više nikakvu cenu, a pljačka naroda nije popularan sport. Po tom Boškovom scenariju, Nebojša Stefanović je takođe loš momak, zato što je policija uhapsila brata Đilasove nevenčane supruge sa dva kilograma kokaina. Srbija u Boškovom stripu takođe postaje zemlja u kojoj nema demokratije, jer narod neće da glasa Dragana Đilasa - kaže Jugović i dodaje da je srpski narod, po Bošku, zalutao u veri da Srbija treba da ima autoputeve, jaku ekonomiju, snažnu policiju i vojsku, umesto da uživa u blagodetima pljačkaških privatizacija.

foto: Beta/Milan Obradović, Ana Paunković

- Krezuba i sendvičarska Srbija srlja u nove diplomatske pobede, sprečavanjem da takozvano Kosovo postane članica Interpola. Jedini spas za Srbiju je Dragan Đilas, jer po scenariju Boška Obradovića, Srbija ne može biti pristojna zemlja, ako na čelu Srbije nije nepristojno bogat pojedinac - kaže Jugović i dodaje:Ovaj strip Boška Obradovića ima veoma bogatog izdavača, jedino što nema publiku. Ima samo nekoliko vernih fanova, među kojima je najpoznatija preletačica Marinika Tepić.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track