VUČIĆ ISPUNIO OBEĆANJE STEVANOVIĆIMA: Majka Biljana sa 4 sina odletela u Beč, evo zašto! (FOTO, VIDEO)
Foto: RINA

aerodrom morava

VUČIĆ ISPUNIO OBEĆANJE STEVANOVIĆIMA: Majka Biljana sa 4 sina odletela u Beč, evo zašto! (FOTO, VIDEO)

Politika -

ČAČAK - Majka Biljana sa svoja četiri sina na Vidovdan, prilikom otvaranja aerodroma “Morava” oduševila je predsednika, Alesandra Vučića, kada je poručila da njena deca iz ove vazdušne luke mogu leteti samo turistički, a da će se uvek vraćati u Srbiju.

foto: RINA

“Ovo je slika koja me najviše raduje. Da se deca rađaju i da nas bude što više”, naglasio je tada Vučić i obećao Nikoli, Milošu, Bogdanu i Borisu karte za let. Obećanje je ispunjeno, stoga je danas ova šestočlana porodica poletela za Beč.

“Moja deca su tada poželela da prvi put polete avionom, ali znala sam da će ta njihova želja morati malo da sačeka. Međutim, zahvaljujući predsedniku stigle su karte i sinovi će moći da osete svu tu čar letenja, a i ja sa njima jer nisam bila u prilici ranije”, rekla je Biljana Stevanović i imala samo jednu poruku za sve majke u Srbiji.

foto: RINA

“Velika porodica je najveće bogatstvo koje vam Bog može podariti, nema razloga za strah jer Srbija je postala država u kojoj deca mogu bezbedno i sigurno da odrastaju. Za naša prava bori se i Pokret za decu “Tri plus, brojnim beneficijama naš status dodatno je olakšan”, rekla je Biljana za RINU.

foto: RINA

Avionske karte Stevanovićima u ime predsednika Srbije uručio je gradonačelnik Čačka, Milun Todorović.

foto: RINA

“Danas je ispunjeno obećenje koje je dato na Vidovdan, porodici želim ugodan let i naravno da lete još češće, ali samo turistički. Grad Čačak je prvi grad u Srbiji koji je pre dve i po godine prvi podržao Pokret za decu “Tri plus” i nastavićemo borbu za povećanje nataliteta kako bi nas bilo što više”, naglasio je Todorović.

foto: RINA

Bezbrižni mališani, sa osmehom su prošli pasošku kontrolu i ukrcali se u avion Er Srbije koji će ih odvesti u Beč.

(Kurir.rs/RINA/Foto: RINA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track