VUČIĆ O TVRDNJAMA TEPIĆ: Napadali su nas da ne izdvajamo novac i lobiramo u SAD, a sada okrenuli ploču
Foto: Tanjug Printscreen

reagovanje

VUČIĆ O TVRDNJAMA TEPIĆ: Napadali su nas da ne izdvajamo novac i lobiramo u SAD, a sada okrenuli ploču

Politika -

Predsednik Aleksandar Vučić danas je, povodom tvrdnji Marinike Tepić da su srpski privrednici plaćali za povlačenje priznanja Kosova, pa čak i novcem od isporuke oružja, izjavio da mu nije jasno šta je politička namera takvih reči, ali je siguran da su svi u Srbiji razumeli o čemu se tu radi.

Nekada su nas napadali i govorili što ne izdvajamo novac da lobiramo u SAD, što ne lobiramo da popravimo situaciju za naš narod na Kosovu i Metohiju, a kada uspemo nešto da popravimo, kažu - izdvajali ste novac, primetio je Vučić.

On je upitao šta je namera i smisao svega toga, i šta, oni koji takve izjave daju, žele time da postignu.

"Da ne brinemo za naš narod na KiM? Šta je smisao takvih tvrdnji? Kao što nisam razumeo smisao nekih drugih stvari", rekao je Vučić.

Predsednik je dodao da bi, kada je reč o aferama, želeo da čuje suštinu i da budu kažnjeni odgovorni, posebno oni bahati, kriminalci, korumpirani, ali da je potrebno da se objasni šta je smisao svega toga.

"Objasnite mi nekad političku nakanu i nameru svega toga. 'Ajde tek da nešto kažemo protiv Vučića i Vlade Srbije...", dodao je Vučić.

On je naveo da danas, tokom obilaska hotela u Vrdniku, ne želi da izgovara loše reči, čak ni o njegovim političkim protivnicima, jer je to, kaže, sasvim besmisleno.

"Čini mi se da je svaki čovek u Srbiji pravilno tu izjavu razumeo i da je svima jasno. Niko nije glup, da ne zna šta je namera takve izjave", rekao je Vučić.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track