POTPREDSEDNIK SKUPŠTINE MARINKOVIĆ: Vučić pokazao strpljenje i državničku mudrost
Foto: Marina Lopičić

povodom aktuelnih dešavanja u Crnoj Gori

POTPREDSEDNIK SKUPŠTINE MARINKOVIĆ: Vučić pokazao strpljenje i državničku mudrost

Politika -

BEOGRAD - Potpredsednik Skupštine Srbije Vladimir Marinković, povodom aktuelnih dešavanja u Crnoj Gori, pružio je snažnu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću koji je, kako ističe, još jednom pokazao ogromno strpljenje i državničku mudrost, imajući u vidu samo jedan jedini interes kao i uvek, a to je srpski nacionalni interes.

"Kao i mnogo puta do sada, svojim ponašanjem i delanjem uspeo je da potpuno vrati Srbiju na geopolitičku mapu, oporavi našu ekonomiju i učini Srbiju jakim i politički relevantnim faktorom, ne samo u regionu, već i u celoj Evropi", saopštio je Marinković.

Danas smo svedoci, navodi on, da mnogi sa strane udaraju na predsednika Vučića, u nadi da će na taj način uzdrmati temelje Srbije.

Nažalost, kako dodaje, takvih ima i u Srbiji i u Crnoj Gori, među političarima i sveštenstvom koji rade za tuđe interese, a najčešće za lične i tajkunske.

"Zbog velikih napora koje predsednik Aleksandar Vučić kontinuirano ulaže u cilju zaštite srpskog naroda, nacionalnih interesa Republike Srbije, stekao je podršku i poverenje ogromne većina našeg naroda. Lično pružam veliku podršku njegovom liderstvu, mudrosti kojom vodi Republiku Srbiju u prosperitet, sigurnu budućnost i modernizaciju.

Vučić i srpski narod će i ih ovoga izaći kao pobednici", naveo je Marinković.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track