ĐILAS SMISLIO SCENARIO DA VUČIĆ POBEGNE U CRNU GORU! Božićeva mu rekla da je prsao i da ima bolesne fikcije!
Foto: Beta

Nebulozne ideje lidera SZS

ĐILAS SMISLIO SCENARIO DA VUČIĆ POBEGNE U CRNU GORU! Božićeva mu rekla da je prsao i da ima bolesne fikcije!

Politika -

Lider Saveza za Srbiju i predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas koristi kritičnu situaciju u Crnoj Gori da bi provocirao predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Posebno ga je inspirisala Vučićeva odluka da ipak ne ode na Badnje veče među srpski narod u Crnoj Gori, jer bi to moglo da izazove sukobe, koje, kako je rekao, niko ne želi.

Đilas je to zlonamerno dočekao i osmislio je čitav scenario "kako da Vučić pobegne u Crnu Goru" i napisao ga u nekoliko tvitova. Odmah mu je odbrusila narodna poslanica SNS Sandra Božić i odgovorila mu da ima "bolesne fikcije i "opsesivne manije patološkog tipa".

foto: Dado Djilas

- Po jučerašnjem nastupu jasno je da je nemogućnost odlaska u Crnu Goru na paljenje badnjaka potpuno poremetila Aleksandra Vučića, te da se to odrazilo na njegovo zdravstveno stanje. Kao čovek poznat po tome da rešavam probleme, predlažem mu kako to ipak da uradi - započeo je Đilas iznošenje svoje ideje.

Zatim je nastavio:

- Na Badnji dan ode do Mileševe. Poziv za to od vladike Atanasija Rakite ima. Kad počne loženje badnjaka otkine deo istog i neprimetno se iskrade, kako od građana tako i od obezbeđenja, što i inače često radi. Sedne u svoju 13 godina staru škodu, koju mu doveze Nikola Selaković - napisao je ĐIas.

foto: Printscreen

Onda je dodao da Vučić treba samo da dođe do granice sa Crnom Gorom i da se ispred table slika sa badnjakom i da to pošalje medijima.

Na ove maliciozne ideje je vrlo brzo krenula kritika.

Narodna poslanica SNS Sandra Božić mu je brutalno odgovorila na svaki tvit pojedinačno.

- E, ovako izgleda opsesivna manija, patološkog tipa! Kada ne možeš da živiš,da dišeš, jer manijakalno samo misliš o Aleksandru Vučiću! Ako si ti nama prs’o, možda od silnog proučavanja svakog njegovog koraka nešto pametno i naučiš! Ali ipak,praznici su! Vreme opraštanja! Ovog puta da ti oprostimo na tvoju bezgraničnu glupost! Nije jednostavno pisati gomilu svojih bolesnih fikcija,i pri tom misliti da si normalan - napisala je Božićeva.

Ona je podsetila i da su granice između Srbije i Crne Gore napravljene mnogo ranije.

- E sad,ovaj deo,koliko god da si prs’o,gradjani Srbije ne praštaju i pamte! Granicu ste postavili ti i tvoja lopovska garnitura! Plašim se i da pomislim,nakon ovakvih šizo epizoda,koje sve granice ti još u toj glavi imaš - odbrusila je Božićeva.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track