1 OD 5 MILIONA IZLAZI NA IZBORE I PRESTAJE SA PROTESTIMA: Opozicija nas prevarila! Kampanju bojkota završili u kafićima!
Foto: Printscreen

definitivna odluka

1 OD 5 MILIONA IZLAZI NA IZBORE I PRESTAJE SA PROTESTIMA: Opozicija nas prevarila! Kampanju bojkota završili u kafićima!

Politika -

Pokret "Jedan od pet miliona" najavio je danas da će izaći na predstojeće parlamentarne izbore.

Predstavnica tog pokreta Valentina Reković izjavila je na danšnjoj konferenciji ispred Filozofskog fakulteta da se taj pokret odlučio za to jer su pojedine stranke pogazile Sporazum sa narodom i spremaju se da izađu na izbore.

"Mi našim radom hoćemo da pokažemo da je odgovornost na mladim licima. Pokušali ste da nas izvučete iz Rektorata slanjem nekih profesora, pokušali ste 13. aprila na protestu da nas sklonite sa protesta", rekla je ona.

Prema njenim rečima, neke stranke su prekršile ideju bojkota, te da se taj pokret povlači iz organizacije protesta koji se održavaju subotom u Beogradu.

"Neka se samo političari obraćaju, mi više nećemo", najavila je ona.

"Prodali su bojkot, izda li su bojkot! Pošto je opozicija vezala pertle i krenula da nas gazi, mi želimo da im poručimo da smo i mi vezali pertle i da ćemo i mi njih da gazimo", kazala je ona.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track