BRATISLAV JUGOVIĆ (SNS): Strah od otkrivanja kriminalnih afera je razlog Đilasovog i Jeremićevog povratka u politiku
Foto: Kurir

Član glavnog odbora

BRATISLAV JUGOVIĆ (SNS): Strah od otkrivanja kriminalnih afera je razlog Đilasovog i Jeremićevog povratka u politiku

Politika -

To je razlog zbog kojeg nemaju podršku za bojkot izbora ni od opoziciono orijentisanih birača

Član Glavnog odbora SNS Bratislav Jugović rekao je da „besmisleno uvezivanje Mila Đukanovića sa Aleksandrom Vučićem i agresivna zloupotrebe krize u Crnoj Gori je reakcija Boška Obradovića na frustraciju što njegov gazda Dragan Đilas ne može da upravlja Demokratskom strankom kao što može da upravlja Dverima".

U Jugovićevoj izjavi se navodi:

"Кljučni odgovori na poreklo krize u Crnoj Gori mogu se pronaći u telefonskim razgovorima Milana Roćena i Vuka Jeremića iz vremena, kada je Crna Gora bila u procesu istupanja iz državne zajednice sa Srbijom.

Politika nečinjenja u Crnoj Gori najbolje opisuje Zorana Lutovaca iz vremena, kada je bio ambasador Srbije u Crnoj Gori. Postoji li bilo koji predstavnik Srba u Crnoj Gori koji može da se pohvali saradnjom sa Zoranom Lutovcem kojeg su građani Srbije plaćali da institucionalnim putem štiti interese Srba u Crnoj Gori. To su pitanja na koja Boško Obradović, portparol Đilasove frakcije DS-a, duguje odgovore.

Strah od otkrivanja kriminalnih afera i stotine miliona evra imovine sumnjivog porekla je razlog Đilasovog i Jeremićevog povratka na političku scenu. Đilas i Jeremić sticali su svoje nepristojno bogatstvo, kada je pristojan svet ostajao pljačkaškim privatizacijama bez svojih fabrika i bez svojih radnih mesta.

To je razlog zbog kojeg nemaju podršku za bojkot izbora ni od opoziciono orijentisanih birača. Osim od građana Srbije, podršku za bojkot izbora tajkun Đilas nije dobio ni sa zapada, obzirom da se jedan deo politike Saveza za još bogatijeg Đilasa bazira na lažima Marinike Tepić.

Podrška za bojkot koju ovih dana pokušava u Moskvi da isposluje Đilasov kum Mlađa Đorđević takođe je na putu neuspeha, obzirom da se drugi deo politike Đilasove opozicije svodi na gnusne laži Boška Obradovića.

Laž do laži i izmišljotina do izmišljotine je politika Saveza za Srbiju koji će u finalu svoje političke borbe zatražiti da cenzus bude svega četiri glasa, kako bi sopstvenim glasovima uspeli da pređu cenzus Dragan Đilas, Boško Obradović, Marinika Tepić i Vuk Jeremić“, navodi se u izjavi Bratislava Jugovića.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track