VESIĆ: Odbačena krivična prijava dokaz Đilasovih laži
Foto: TANJUG/ MILICA NIKOLIĆ

Reagovanje

VESIĆ: Odbačena krivična prijava dokaz Đilasovih laži

Politika -

BEOGRAD - Zvaničnik Srpske napredne stranke (SNS) Goran Vesić ocenio je danas da Dragan Đilas, "otkada je preuzeo opoziciju, uspešno je uništava", jer je izabrao "put laži i nasilja" i jer se od njega ne može da čuje nijedan konkretan predlog.

On je posebno ukazao na aferu "Jovanjica" i odluku Tužilaštva za organizovani kriminal da predsednik Srbije Aleksandar Vučić i njegov brat Andrej nisu bili ni u kakvom kontaktu s vlasnikom te farme na kojoj je pronađeno nekoliko tona marihuane, a za šta ih je optuživala opozicija.

"To je primer kako funkcioniše Đilasova fabrika laži. Sećate li se kada je na konferenciju za štampu izašao Aleksić, Đilasov i Jeremićev potrčko, i rekao da su Aleksandar i Andrej Vučić bili u kontaktu sa uhapšenim vlasnikom 'Jovanjice'...

Evo, juče smo dobili od Tužilaštva za organizovani kriminal da je ta krivična prijava odbačena. Da li će sada taj Aleksić da odgovara za laži", upitao je Vesić.

On je ocenio da je "priča o 'Jovanjici' najbolji dokaz kako funkcioniše to društvo i kako bi izgledalo srpsko društvo da je Đilas na vlasti".

"Sa jedne strane imate rad i rezultate, borbu za život i standard ljudi, a sa druge laži i ništa više", zaključio je Vesić, koji je i zamenik gradonačelnika Beograda.

(Kurir.rs/Tanjug/TVPink)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track