MARJANOVIĆ (SNS): Nek Jovanović pita svog šefa Đilasa što nije obaveštavao građane kako se trošio njihov novac
Foto: SNS

saopštenje

MARJANOVIĆ (SNS): Nek Jovanović pita svog šefa Đilasa što nije obaveštavao građane kako se trošio njihov novac

Politika -

Radoslav Marjanović, zamenik šefa odborničke grupe SNS-a u Skupštini grada Beograda izdao je saopštenje za javnost, koje prenosimo u celosti:

"Nikola Jovanović je priznao da je protiv toga da se Beograđani transparentno obaveštavaju o tome kako se troši njihov novac iz gradskog budžeta. Takav stav Saveza za Srbiju je potpuno očekivan jer neće moći da nastave da obmanjuju javnost, šire dezinformacije i fabrikuju afere kojima pokušavaju da prikupe političke poene jer zapravo nikakvu drugu politiku i plan nemaju da ponude građanima. Nikola Jovanović bi zapravo trebalo da pita svog šefa Dragana Đilasa zbog čega u vreme svog mandata nije obavestio građane na šta se trošio njihov novac.

Đilas ih nije obaveštavao jer bi morao da objasni zašto je preplaćena rekonstrukcija Bulevara za 6 miliona evra, morao bi da ih obavesti da je za nekvalitetne podzemne kontejnere potrošio 6 miliona evra i da je njihova popravka zbog brzog propadanja koštala 4 miliona evra, morao bi da ih obavesti da je oteo zemljište namenjeno za decu u Pionirskom gradu da bi jedna od njegovih kompanija uvela prvi rijaliti program u Srbiju i napravila Kuću Velikog brata. Morao bi da ih obavesti da je Beograd zadužio za 1,2 milijarde evra i da je upropastio sva gradska javna preduzeća.

Beograđani vrlo dobro znaju da je za Dragana Đilasa Beograd bio plen, da je za vreme svog mandata uspeo da obezbedi svojim firmama 619 miliona evra prihoda i 105 miliona evra profita. Beograđani vrlo dobro znaju da dok su oni ostajali bez posla i siromašili, da je Dragan Đilas od 74.000 evra sa koliko je ušao u politiku postao bogati političar sa neverovatnih 25 miliona ličnog bogatstva koliko je sam prijavio. Beograđani znaju da je politika Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke politika ekonomskog razvoja, izgradnje puteva, škola, bolnica i domova zdravlja i zbog toga će na predstojećim izborima dati podršku politici budućnosti, a ne politici destrukcije, haosa i sukoba koju vodi Đilasov Savez za Srbiju."

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track