MANDIĆ POSLE SASTANKA U BEOGRADU: Pozvali smo naš narod na uzbunu i narod se odazvao! Svoj svojega nikad puštat neće!
Foto: Kurir TV

lider opozicionog Demokratskog fronta u Crnoj Gori

MANDIĆ POSLE SASTANKA U BEOGRADU: Pozvali smo naš narod na uzbunu i narod se odazvao! Svoj svojega nikad puštat neće!

Politika -

BEOGRAD - Jedan od lidera opozicionog Demokratskog fronta u Crnoj Gori, Andrija Mandić, izjavio je danas da je zahvalan svim ljudima koji su, kako je rekao, u ovim teškim vremena podržali i stali rame uz rame sa srpskim narodom u Crnoj Gori i eparhijama, koje su deo Srpske pravoslavne crkve u toj državi.

1 / 17 Foto: Kurir TV

Mandić je na zajedničkoj konferenciji za novinare nakon razgovora predsednika Srbije, Aleksandra Vučića, sa Srbima iz regiona, izrazio zahvalnost I zadovoljstvo odnosom srpskog predsednika I solidarnošću prema problemu koji imaju Srbi u Crnoj Gori.

Današnjem sastanku u Beogradu, kazao je Mandić, prisustvovao je, jer je pozvan kao deo srpskog naroda u Crnoj Gori, koji je pozvao na uzbunu zbog donošenja Zakona o slobodi veroispovesti.

foto: Kurir TV

- Mi i naša Crkva pozvali smo na uzbunu i naš narod se odazvao. Zahvalan sam svima koji su u ovim teškim vremenima za deo srpskog naroda i eparhija, koje su deo SPC, stali sa nama zajedno rame uz rame, rekao je Mandić i poručio da Srbi u Crnoj Gori nemaju dileme i da će svoju borbu nastaviti do kraja. Uzdaju se, kazao je, u Njegoševe reči da "svoj svojega nikada izdat neće".

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track