NS: SNS pozvao na razgovor SPS i SPO

NS: SNS pozvao na razgovor SPS i SPO

Politika -
Razgovor sa delegacijama ove dve odborničke grupe, koji bi usledio već tokom ove nedelje, vodiće se oko usaglašavanja zajedničke platforme razvoja grada Novog Sada u naredne četiri godine, uz potpisivanje koalicionog sporazuma"

NOVI SAD - Gradski odbor SNS u Novom Sadu uputio je zvaničan poziv socijalistima i SPO za razgovore oko mogućeg formiranja nove vladajuće većine u gradskoj skupštini, saopštio je danas taj odbor.

"Razgovor sa delegacijama ove dve odborničke grupe, koji bi usledio već tokom ove nedelje, vodiće se oko usaglašavanja zajedničke platforme razvoja grada Novog Sada u naredne četiri godine, uz potpisivanje koalicionog sporazuma", navedeno je u saopštenju.

Kako se navodi, predviđeno je i potpisivanje koalicionog sporazuma.

U novosadskom parlamentu odbornička grupa koju predvode naprednjaci ima 15 odbornika, a SPS broji sedam odbornika, dok odbornička grupa "Svi za Novi Sad" koju čine tri odbornika SPO-a i šest članova Romske demokratske stranke je novoformirana u Skupštini grada Novog Sada.

Pored njih, u gradskom parlamentu su DS sa 18 odbornika, DS , radikali i pokret "Dveri" sa po pet odbornika, LSV sa 15 odbornika i SVM i grupa građana NOPO sa po jednim odbornikom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track