SERGEJ I DALJE VREĐA ZARAŽENE: Trifunović tvrdi da epidemija ne postoji?!
Njemu je do sprdnje... Sergej Trifunović, Foto: Damir Dervišagić, Screenshot Twitter

skandal

SERGEJ I DALJE VREĐA ZARAŽENE: Trifunović tvrdi da epidemija ne postoji?!

Politika -

Lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović nastavio je da divlja na društvenim mrežama vređajući zaražene koronavirusom i zbijajući šale na račun epidemije, od koje ljudi umiru, a za koju tvrdi da je nepostojeća!

foto: Screenshot Twitter

Trifunović je u raspravi sa pratiocima na društvenoj mreži Tviter izneo svoj stav da koronavirus ne postoji, te svojim ponašanjem uvredio porodice onih koje su izgubile život od kovida-19. - Koju, lutko, epidemiju, nema epidemije, to je najsmešniji virus u istoriji čovečanstva - naveo je, između ostalog, on, te objavio i montiranu fotografiju na kojoj se vidi predsednik Srbije kako se putem televizije obraća praznim krevetima namenjenim za obolele na Beogradskom sajmu.

Podsetimo, Trifunović danima pokazuje da se ne saoseća sa svojim narodom u najtežim trenucima, uz poruke poput „nema potrebe ni za kakvom izolacijom, najsmešniji virus ikada, koji postoji samo na Fejsbuku“, „poklanjam karticu za godišnji ulaz na Beogradski sajam“, „upravo sam kolima pregazio koronu“... Lider PSG juče nije odgovarao na naše pozive.

Kurir.rs/ K. V. Foto: Damir Dervišagić, Screenshot Twitter

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track