POSLE ĐILASA I BOŠKO OBRADOVIĆ IZGUBIO KOMPAS: Lider Dveri napao kineske eksperte!
Sumanuto ponašanje... Boško Obradović, Foto: Vladimir Šporčić

Skandalozno ponašanje

POSLE ĐILASA I BOŠKO OBRADOVIĆ IZGUBIO KOMPAS: Lider Dveri napao kineske eksperte!

Politika -

Vernicima je zabranjeno da prisustvuju bogosluženjima u crkvama, samo dva sveštenika mogu da budu u jednoj crkvi, ali zato kult teroriste i ubice Josipa Broza Tita može slobodno da se upražnjava

Lideri SzS krenuli su u skandaloznu akciju nipodaštavanja svega što su kineski stručnjaci uradili da pomognu Srbiji da se izbori s opasnim širenjem koronavirusa. Posle Dragana Đilasa, u pljuvanje po Kinezima uključio se i lider Dveri Boško Obradović.

- Vernicima je zabranjeno da prisustvuju bogosluženjima u crkvama, samo dva sveštenika mogu da budu u jednoj crkvi, ali zato kult teroriste i ubice Josipa Broza Tita može slobodno da se upražnjava - napisao je on na Tviteru, uz fotografiju na kojoj je kineska delegacija na Titovom grobu.

Odali počast Brozu... Kineski  lekari u  Kući cveća
Odali počast Brozu... Kineski lekari u Kući cvećafoto: Screenshot

Titov unuk Joška Broz smatra da Obradović pokazuje da nema ni trunku ljudskosti.

- Ljudi koji mogu da pljunu na ljude koji nam spasavaju živote nemaju ni morala, ni ljudskosti niti poštovanja prema državi u kojoj žive. Obradović samo laje i propagira ljotićevsku ideologiju. Pitaću ga kad sve ovo prođe ko je Srbima najviše pomagao - kaže Broz.

Član GO SNS Bratislav Jugović kaže da je lider Dveri „jednim udarcem uknjižio dva poena kod svog gazde Đilasa“: - Prvo, zloupotrebljava verska osećanja u vreme vaskršnjeg posta. Drugo, ismeva prijatelje koji pomažu svim ljudima na teritoriji Srbije, nezavisno od toga koje su vere i nacije. Podsetio bih Obradovića da je medu žrtvama u ratu sa kovidom-19 i jedan vladika SPC, a da su kineski prijatelji, koje ismeva, na prvoj liniji fronta

Kurir.rs/ I. K. Foto: Vladimir Šporčić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track