BEZUMNO! LIDER DVERI ŽELI DA UGROZI ŽIVOTE LJUDI: Boško Obradović bi da građani idu u crkvu uprkos zabrani kretanja!
Foto: Marina Lopičić

tera ih u prekršaj

BEZUMNO! LIDER DVERI ŽELI DA UGROZI ŽIVOTE LJUDI: Boško Obradović bi da građani idu u crkvu uprkos zabrani kretanja!

Politika -

Lider Dveri Boško Obradović oglušio se o savete medicinske struke i dovodi građane u zabludu čime direktno ugrožava njihove živote!

Naime, Obradović je na svom Tviter nalogu izneo tezu da vernici usred epidemije koronavirusa treba da posete crkve, iako su lekari iz Kriznog štaba upozorili kakve bi drastične posledice takva okupljanja mogla da prouzrokuju! Podsetimo, Srpska pravoslavna crkva u više navrata pozvala je vernike i sveštenstvo da se suzdrže od javnih okupljanja, kako bi zaštitili svoje živote i živote najmilijih.

"Ako mogu psi u šetnju, penzioneri u prodavnicu, mogu i vernici u crkvu", napisao Obradović na Tviteru

" Neće nam sigurno Aleksandar Vučić određivati da li ćemo ići u crkvu za Vaskrs! Ako mogu kućni ljubimci u šetnju 4 puta za vikend ili ako vlast šalje 1.700.000 penzionera u prodavnice u zatvorenom u 3 ujutru" sa kojim obrazloženjem vernici ne mogu na 2 sata na bogosluženja na otvorenom - upitao je Obradović.

Nedugo zatim, reagovao je novinar Salviša Lekić sa jasnom porukom da je Obradovićevo ponašanje društveno neprihvatljivo.

"Ima li nekoga u zemlji Srbiji da naveče prošeta Boška Obradovića, možda prestane da laje", napisao je Lekić na svom Tviteru

kurir.rs/V.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track