TAČI U BOLOVIMA PRIMLJEN U BOLNICU: Odmah ga uputili na kliniku u Prištini, evo šta mu se desilo
Foto: EPA/Valdrin Xhemaj

loša sreća

TAČI U BOLOVIMA PRIMLJEN U BOLNICU: Odmah ga uputili na kliniku u Prištini, evo šta mu se desilo

Politika -

PRIŠTINA - Predsednik privremenih prištinskih institucija Hašim Tači primljen je u Univerzitetski klinički centar u Prištini zbog zdravstvenih problema, koji nemaju veze sa korona virusom.

Predsedništvo Kosova saopštilo je da je Tači na Kliniku primljen zbog problema izazvanih prisustvom kamena u bubregu i da je njegovo zdravstveno stanje stabilno.

Kako saznaje Ljajmi, Tači je primljen na Kliniku za urologiju na lečenje, prenosi Kosovo onlajn. "Nije ništa ozbiljno ili opasno po zdravlje", rekao je izvor Ljajmija. List navodi da Tačijevi zdravstveni problemi nemaju nikakve veze sa korona virusom.

Tači pušten iz bolnice, pregledan zbog kamena u bubregu

Hašim Tači pušten je kući nakon kratkog tretmana na Klinici za urologiju, gde je jutros primljen zbog problema sa kamenom u bubregu. Tači je jutros nakon problema sa kamenom u bubregu otišao na pregled u Urgentni centar Univerzitetskog kliničkog centra Kosova, a potom je prebačen na Kliniku za urologiju, saopšteno je iz predsedništva Kosova, prenosi Kosovo onlajn. Kako je navedeno, Tači je, nakon urađenih analiza i primljene terapije protiv bolova, pušten kući.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track