Najnovije vesti

RADOSLAV MARJANOVIĆ: Đilasu propao jeftin glumački trik, a onda je njegova mašinerija zla napala Vučićevu porodicu
Foto: Privatna Arhiva

oštra osuda

RADOSLAV MARJANOVIĆ: Đilasu propao jeftin glumački trik, a onda je njegova mašinerija zla napala Vučićevu porodicu

Politika

Radoslav Marjanović, zamenik šefa odborničke grupe Srpske napredne stranke, osudio je napadima na porodicu predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

- Nakon što Draganu Đilasu nije uspeo jeftin glumački trik i pokušaj da beskrupulozno obmane javnost da je neko napao njegovu decu, koju istine radi niko i nigde nikada nije spomenuo, Đilasova medijska mašinerija zla je nastavila sa brutalnim napadima na porodicu i decu predsednika Aleksandra Vučića. Nije im bilo dovoljno to što su sledbenici Dragana Đilasa na društvenim mrežama i opskurnim portalima pozivali na silovanje i ubistvo Vukana, Milice i Danila, nego su sad po Đilasovom nalogu otišli i korak dalje započevši skandaloznu i nezapamćenu kriminalizaciju Danila Vučića, kome svojim fabrikovanim i sramnim pisanjem direktno crtaju metu na čelu - navodi Marjanović, koji napominje da je zloupotreba dece u politici sramna.

- Bez obzira ko kakvu politiku zastupa nedopustivo je da bilo koji politički akter ili medij svesno zloupotrebljava decu svojih političkih protivnika u ovom slučaju decu predsednika Aleksandra Vučića u svakodnevnoj političkoj borbi. Podjednako je nedopustivo da politička ostrašćenost i mržnja dela opozicije relativizuje i opravdava sramne napade na decu predsednika Srbije. Pružam punu podršku Aleksandru Vučiću u borbi za pristojnu, uspešnu i modernu Srbiju i u borbi protiv političkih profitera poput Dragana Đilasa, koji našoj zemlji i građanima nemaju ništa drugo ponude, sem bolesne želje i ambicije da bez izbora i podrške naroda po svaku cenu dođu ponovo do vlasti i fotelja -  zaključuje Marjanović.

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...