JOVIČIĆ O BOŠKOVOM DIVLJANJU PRED SKUPŠTINOM: Ovo je poziv na nasilje prema svakom ko misli drugačije od njih
Foto: Printscreen/N1

oštra osuda

JOVIČIĆ O BOŠKOVOM DIVLJANJU PRED SKUPŠTINOM: Ovo je poziv na nasilje prema svakom ko misli drugačije od njih

Politika -

Najoštrije osuđujem vandalsko ponašanje poslanika Dveri i njihovog lidera Boška Obradovića, koji su fizički nasrnuli na narodne poslanike i ministre u Vladi Srbije, na ulazu u Narodnu Skupštinu, kazao je Aleksandar Jovičić, predsednik GO Palilila i funkcioner SNS.

"Poslanici dela opozicije koji mesecima ne dolaze na skupštinska zasedanja, koji su svoje pristalice sa motornim testerama vodili da zastrašuju i napadaju novinare i radnike RTS, koji danima na društvenim mrežama prete smrću Predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, kao i njegovoj deci, danas su otišli korak dalje i krenuli u fizički obračun sa poslanicima Srpske napredne stranke, i to na ulaznim vratima državne institucije" - kazao je on.

"Zbog ovakvog nasilničkog čina oni moraju biti sankcionisani, jer poruka koju su danas poslali je poziv na nasilje prema svakome ko misli drugačije od njih. Uveren sam da će državni organi reagovati i sankcionisati ovo divljačko ponašanje. Pred zakonom su svi isti i ne sme se dozvoliti da se huligani i nasilnici sakrivaju iza poslaničkog imuniteta" - zaključio je Jovičić.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track