Najnovije vesti

SINIŠA MALI: Đilas direktno preko svojih glasila nastavlja da vodi najprljaviju političku kampanju protiv Vučićeve dece
Ilustracija, Foto: Instagram Printscreen, Siniša Mali

reagovanje

SINIŠA MALI: Đilas direktno preko svojih glasila nastavlja da vodi najprljaviju političku kampanju protiv Vučićeve dece

Politika

MInistar finansija Siniša Mali reagovao je na napise pojedinih medija, u kome se sin predsednika Vučića ponovo povezuje sa kriminalnim krugovima.

"Dragan Đilas direktno preko svojih propagadnih glasila nastavlja da vodi najprljaviju političku kampanju protiv dece predsednika Srbije Aleksandra Vučića", kaže Siniša Mali.

"Takvu političku stoku i barabu nikada nismo imali priliku da vidimo u politici. Bez imalo srama i stida napada sina predsednika Vučića, jer je gledao utakmicu i to na javnom mestu, u jednoj od najprometnijih ulica u Beogradu. Sramotan, bezobrazan i bestidan pokušaj da se nekome uništi porodica!

Ilustracija
Ilustracijafoto: Ana Paunković

Bedniče bedni, da imaš imalo osećaja za sramotu, znao bi da se to ne radi, ne napada se nečije dete, porodica, ne crta se detetu meta na čelo!

Ti si jedna sramota ne samo naše političke scene, nego i ove pristojne države, ovog društva, koje ne trpi takve barabe kao što si ti! Znaš da kukaš i jaučeš kad se radi o tebi, a kad se radi o tudjoj deci, tu je sve dozvoljeno, tu ne znaš za granice.

Pravi primer političke stoke, to si ti. Takve Srbija ne pamti. Obuzdaj svoje bolesne porive za vlašću, jer se po ovakvim ludačkim postupcima vidi da si potpuno izgubio dodir sa realnošću. Srami se, bedo od čoveka!", kaže Siniša Mali.

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...