ZORAN ĐORĐEVIĆ: Deca se ne smeju koristiti u političke svrhe
Foto: Beta Milan Obradović

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Srbije

ZORAN ĐORĐEVIĆ: Deca se ne smeju koristiti u političke svrhe

Politika -

BEOGRAD - Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević ocenio je da je naslovna strana beogradskog dnevnog lista na kojoj se nalazi sin predsednika Srbije Aleksandra Vučića, napad na Danila Vučića i zatražio osudu javnosti i nadležnih državnih organa, zbog zloupotrebe dece tokom kampanje.

"Vučićeva deca ne mogu da žive kao druga deca, ona su apriori kriva zato što im je on otac. To je nedopustivo i niko ne sme da koristi decu u političke svhre. Povezivanje Danila sa kriminalcima je nedopustivo, jer upravo su kriminalci ti koji napadaju predsednika, hoće da mu unište i život i porodicu", rekao je Đorđević, prenosi ministarstvo u saopštenju.

Prema njegovim rečima, opozicija stoji iza uznemiravanja Vučićevog sina, pre svih Dragan Đilas, kome je, izgleda, jedini posao da smišlja uvrede i laži.

"Najlakše je uhoditi decu i izmišljati laži. Opozicija nema kvalitetne rezultate, argumente i adute koje bi iznela u političkoj borbi, te upravo iz tog razloga moraju da dovode u vezu Vučićevog sina sa kriminalcima. Posle vređanja i ponižavanja žena i dece, pretnji upućenih na račun Vučićeve porodice, ovo je bio očekivan potez, samo je pitanje šta je sledeće. Moramo, kao društvo, osuditi i zaustaviti takvo ponašanje, zaključio Đorđević.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track