Najnovije vesti

VLADANKA MALOVIĆ RASKRINKALA OBRADOVIĆA: Boško, šta radiš u zagrljaju narko dilera koji je izvršio 179 krivičnih dela?!
Foto: Dragana Udovičić

razbucala ga

VLADANKA MALOVIĆ RASKRINKALA OBRADOVIĆA: Boško, šta radiš u zagrljaju narko dilera koji je izvršio 179 krivičnih dela?!

Politika

Član Predsedništva SNS Vladanka Malović oglasila se povodom optužbi lidera Dveri Boška Obradovića na račun Danila Vučića, sina predsednika Aleksandra Vučića, poručujuči da lider Dveri crta mete predsednikovoj deci, a ne vidi svoje okruženje koje, kako je rekla, ima "više slika sa narko dilerima, nego Pablo Eskobar".

- Sve je to u redu Boškić, nego reci ti meni šta tako ugledan gospodin iz Čačka traži u zagrljaju isto tako uglednog gospodina narko dilera koji je izvršio samo 179 krivičnih dela - upitala je Malovićeva.

Podsetimo, Malovićeva je ranije danas izjavila da Obradovićeva ekipa ima "više slika sa narko dilerima nego Pablo Eskobar" i objavila njihove fotografije sa osuđivanim kriminalcima kao dokaz svojih tvrdnji.

- Smeće bedno, umesto što lažeš kao džukela i od Vučićeve dece praviš mete, bolje ti je pokrij se tim fašističkim ušima, jer ti i tvoja ološ ekipa imate više slika sa narko dilerima nego Pablo Eskobar. Nego, šta ti radi ovaj talentovani ortak koji je osuđivan samo 14 puta - navela je Malović u odgovoru Obradoviću.

Foto/Source:Dragana Udovičić/K. Vasković

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...