HAOS NA SEDNICI DEMOKRATSKE STRANKE: Lutovčev čovek pretio Aleksandri Jerkov!
Foto: Marina Lopičić, Medija Centar, Beta/Branislav Božić

Saznajemo

HAOS NA SEDNICI DEMOKRATSKE STRANKE: Lutovčev čovek pretio Aleksandri Jerkov!

Politika -

Na sednici Predsedništva Demokratske stranke, koja je održana preksinoć, letelo je perje, saznaje Kurir. Da atmosfera bude napeta i blizu fizičkog incidenta, pobrinuo se prvi čovek Izvršnog odbora, inače desna ruka lidera stranke Zorana Lutovca Dušan Kostadinović. On je, prema rečima izvora našeg lista, pretio potpredsednici stanke Aleksandri Jerkov.

- Kostadinović je pretio Jerkovljevoj i ženama zaposlenim u centrali DS. Kazao je da su ona i ostali nezadovoljni članovi kriminalna grupa i da se neće smiriti dok ne završe u zatvoru. Rekao je da treba da bude zahvalna Lutovcu što se smilovao i nije poslušao njegov savet da podnese protiv Jerkovljeve krivičnu prijavu za organizovani kriminal, kako je on i predlagao - kaže izvor Kurira i dodaje:

- Kostadinović je urlao da su svi koji su protiv Lutovca kriminalci i lažovi koji uništavaju DS. Kada je Aleksandra Jerkov pokušala da se odbrani, da nešto kaže, Kostadinović joj je kazao: „Ućuti! Moja je zadnja, završili smo“.

Predsednik stranke je na sve to samo ćutao.

- Lutovac nije rekao ni reč. Međutim, drugi članovi su se pobunili zbog Kostadinovićevog nastupa i rečnika, pre svih Goran Ćirić - navodi naš izvor.

Na sednici je smenjeno i pet predsednika resornih odbora unutar stranke. Jerkov i Lutovac nisu odgovarali na pozive.

Kurir/ K. B. Foto: Marina Lopičić, Medija Centar, Beta/Branislav Božić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track