NEBOJŠA STEFANOVIĆ U LAZAREVCU: Za naše penzionere hoćemo najbolje uslove, da osete da su važan deo našeg društva
Ilustracija, Foto: MUP Srbije

potrebni su srbiji

NEBOJŠA STEFANOVIĆ U LAZAREVCU: Za naše penzionere hoćemo najbolje uslove, da osete da su važan deo našeg društva

Politika -

LAZAREVAC - Predsednik beogradskog odbora Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović poručio je danas u Lazarevcu da lista Aleksandar Vučić - Za našu decu posebnu pažnju posvećuje i našim najstarijim sugrađanima.

- Želimo da pokažemo tu vrstu brige i pažnje prema penzionerima, kakvu su oni pokazivali prema našoj zemlji gradeći opštine i gradove. Za naše penzionere hoćemo najbolje uslove, hoćemo da ti ljudi osete da su važan deo našeg društva i da ih niko nije zaboravio. Njihovo znanje i iskustvo potrebno je Srbiji i treba ga iskoristiti u stvaranju i boljeg Lazarevca i cele zemlje, rekao je Stefanović.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Marina Lopičić

On je istakao da jedino lista pod rednim brojem 1 Aleksandar Vučić - Za naša decu može da garantuje politiku dela.

- Da će sve što smo rekli biti izgrađeno i biti učinjeno i to ne može da uradi ni jedna mala lista, mala politička stranka niti grupa građana. Te stranke imaju pravo da se bore, ali one se bore za svoje interese i za interese svojih parcijalnih grupacija. Naša lista se bori za čitavu Srbiju, zemlju velikih infrastrukturnih projekata i ulaganja, poput izgradnje isključenja na auto-put i uređenja jezera Očaga u jednoj od najvećih beogradskih opština Lazarevcu, rekao je Stefanović.

On je zahvalio svim ljudima u opštini Lazarevac koji su u prethodne četiri godine vredno radili boreći se da Lazarevac postane bolje mesto za život i istakao da je uveren da ćemo zajedno ujedinjeni i u narednim godinama graditi bolji život za sve ljude koji žive u ovoj opštini, saopštio je Gradski odbor SNS.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja