MACURA URNISALA ĐILASA: Nisi smeo, a ne nisi hteo na izbore! Neke si u grob oterao!
Foto: Tanjug/Zoran Žestić

FAJT

MACURA URNISALA ĐILASA: Nisi smeo, a ne nisi hteo na izbore! Neke si u grob oterao!

Politika -

Tatjana Macura, kopredsednica Stranke moderne Srbije, koja je bila na listi UDS koja nije prešla cenzus, poručila je danas lideru Stranke slobode i pravde Draganu Đilasu da nije smeo, a ne da nije hteo da izađe na izbore i optužila ga "da je u grob oterao" najmanje dve veće političke organizacije.

Time je nastavljen sukob onih koji su bojkotovali izbore i onih koji su na njih izašli. Naime, Macura je danas, reagujući na gostovanje Dragana Đilasa na N1 u kojem je, kaže, naveo da je ona pet puta gostovala na RTS, odgovorila na tviteru da na RTS nije bila nijednom, kao ni na N1.

- Dakle, laže. U Hit tvitu, koji je takođe pomenuo, sam bila jednom, pre više od 8 meseci. U međuvremenu je on lično nekoliko sati proveo na N1 i Nova S, nekoliko puta bio gost u Utisku, dok su se istovremeno na tim TV, u Danasu i raznim nedeljnicima, on i drugi članovi Saveza smenjivali u diskreditovanju onih koji nisu pristali na pokoravanje nametnutom lideru- rekla je Macura.

Đilas je, podsetimo, u gostovanju pomenuo i procente onih koji su izašli, a Macura priznaje da je opozicija koja je smela da izađe na izbore doživela debakl, te da je najgora posledica toga da je parlament bez građanske opozicije, u kojem je, kaže, najgrađanskija opcija u stvari SNS.

- Istina je i da ste vi sa početnih skoro 20 odsto, svi zajedno spali na tri odsto, kao i da ste u grob oterali najmanje dve veće političke organizacije od kojih su ostali samo lideri za slikanje. I to su jedini razlozi zbog kojih niste izašli. U više krugova ste o tome govorili - navela je Macura.

Ona je dodala da je nagore laži i bljuvotine o sebi pročitala na portalu koji "on uređuje", a koji, kako kaže, podseća, na jedan tabolid koji je navodno osnovao za iste potrebe i u koji je postavio Vučićevića.

foto: Beta/Medija centar Beograd

- Posebno je zanimljiv deo u kojem se perete od uticaja na proteste 1 od 5 miliona. I budala zna ko je organizovao, ko je plaćao, čija je omladina tu bila, ko je određivao govornike i ko je na kraju rasturio proteste. Sad čujem da nam za vruću političku jesen spremate litije- kaže Macura.

Za kraj je Đilasu poručila "da na izbore nije smeo, a ne da nije hteo da izađe, kao što, kaže, 13. aprila nije smeo na binu, pa je poturio mamu Bake Praseta". "I ne govorite i AV, ne govorite o nama, makar pokušajte da govorite o sebi", poručila je Macura.

Foto/Source:Tanjug/Zoran Žestić/K. V.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track