Najnovije vesti

OPOZICIONI MEDIJI CENZURISALI SAVETNICU PREDSEDNIKA: Postavili pitanje, Vasiljevićeva odgovorila, oni pola izbacili!
Foto: Zorana Jevtić

Objavljuju samo šta im odgovara

OPOZICIONI MEDIJI CENZURISALI SAVETNICU PREDSEDNIKA: Postavili pitanje, Vasiljevićeva odgovorila, oni pola izbacili!

Politika

Mediji nastrojeni opoziciji ponovo pokazuju neprofesionalnost!

Naime, novinarka portala Nova.rs poslala je pitanja Suzani Vasiljević, savetnici za medije predsednika Srbije Aleksandra Vučića, a odgovor koji je ona poslala, samo je delimično objavljen, i to tendenciozno. Sve ostalo, što se nije dopalo njihovoj uređivačkoj politici, cenzurisano je! Tako cenzurisan odgovor se potom pojavio i na sajtu N1, koji je preneo pisanje Nova.rs

Pitanje se odnosilo na koronavirus koji je otkriven kod funkcionera SNS Marka Đurića i Maje Gojković, a koji su bili u izbornoj noći u štabu. 

foto: Printscreen

Na to je Vasiljevićava odgovorila da nikakva sramota nije biti zaražen.

- Još uvek nema dokaza da virus napada samo članove SNS. Čujem da je mnogo ljudi u vašoj redakciji pozitivno, kao i da mnogi imaju simptome, a ne sećam se da ste baš svi bili to veče u sedištu SNS - napisala je Vasiljevićeva u prvoj poruci.  

Lična odgovornost je najvažnija, budi odgovoran prema sebi i prema drugima!

Više o tome klikom OVDE.

foto: Printscreen

Na to je novinarka odgovorila da u njihovoj redakciji nema zaraženih, ali da se testiraju, dodajući da je "za građane važno da li su ugroženi predsednik i najviši funkcioneri Vlade".

foto: Printscreen

- Nešto ne videh da kačite na vaš sajt imena zaraženih, a mislim da je jako važno da građani znaju da li je nekome od vas ugrožen život, ili ne daj bože da ste nekog zarazili jer se novinari kreću mnogo više od predsednika. Nikakva sramota nije biti zaražen i ukoliko se desi bilo kakva promena o zdravstvenom stanju predsednika, bićete obavešteni, kako vi, tako i ostali mediji. Kao i do sada. Hvala na brizi, svakako - odgovorila je Vasiljevićeva. Međutim, vest koju su objavili, sadržala je samo deo njenog odgovora, sa zagonetnim naslovom: "Obavestićemo o zdravstvenom stanju predsednika".

- Posle vesti da je koronavirusom zaraženo više državnih funkcionera i članova Srpske napredne stranke, koji su bili u kontaktu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, njegova savetnica za medije Suzana Vasiljević je rekla da će javnost biti obaveštena ukoliko dođe do promene zdravstvenog stanja predsednika - glasila je vest. A zatim stoji cenzurisana izjava Vasiljevićeve: "Nikakva sramota nije biti zaražen i ukoliko se desi bilo kakva promena u zdravstvenom stanju predsednika bićete obavešteni, kako vi, tako i ostali mediji".  

Kurir.rs

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...