Najnovije vesti

KRIMINALCI UJEDINJENI PROTIV PREMIJERKE: Stranački narkodileri i separatisti vodili protest u Novom Pazaru?
Foto: Kurir/ Z. Š.

bliski ugljaninu i szs

KRIMINALCI UJEDINJENI PROTIV PREMIJERKE: Stranački narkodileri i separatisti vodili protest u Novom Pazaru?

Politika

Tokom posete Novom Pazaru predsednice Vlade Ane Brnabić i ministra zdravlja Zlatibora Lončara, u krugu Opšte bolnice u Novom Pazaru, organizovano se okupila grupa pristalica Sulejmana Ugljanina koji su verbalno napali premijerku i ministra.

Grupu su predvodili Aladin Paučinac i Rejhan Mavrić, a da napad na premijerku i ministra, koji su doneli pomoć Novopazarcima u borbi protiv kovida nije nimalo slučajan što pokazuje direktna veza Đilasovih i Šolakovih propagandista i Ugljaninovih aktivista.

Naime, nakon što su danima mediji Dragana Đilasa i Dragana Šolaka širili laži o zdravstvenoj situaciji u Novom Pazaru, kada je državno rukovodstvo odlučilo da pokaže javnosti pravo stanje na terenu i ode u Pazar, Sulejman Ugljanin je spremio svoje kriminalce da napadnu Anu Brnabić.

foto: Printscreen

Podsetimo, Rejhan Mavrić je osuđivani narko diler, uhapšen u Hrvatskoj kada je švercovao kokain u kovčezima od 40 kg.

foto: Printscreen

Drugi Ugljaninov krminalac, Aladin Paučinac poznat ne samo po separatizmu vec i po raznim mahinacijama i kriminalnim aktivnostima, od falsifikovanja dokumenata, do raznih incidenata, a 2009. je bio jedan od učesnika napada na Nedžada Šaćirovića člana obezbeđenja Mešihata IZuS.

Dokaz da je sve smišljeno i da u ređiji stoje mediji Dragana Đilasa i Dragana Šolaka su i današnje objave Đikijevih pristalica na društvenim mrežama.

Kao što mođete videti iz priloženog, oni su danas svi redom napali premijerku Anu Brnabić i ministra zdravlja Zlatibora Lončara.

(Kurir.rs)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...