Dačić: Uhapsiću Bogoljuba Karića ako dođe!
Foto: KURIR

Nema privilegovanih

Dačić: Uhapsiću Bogoljuba Karića ako dođe!

Politika -
Premijer i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao da će uhapsiti Karića, kao i svako lice s poternice koje pokuša da uđe u Srbiju

SREMSKA KAMENICA - Lisice će da rade.- Ukoliko bi se Bogoljub Karić pojavio u Srbiji, odmah bi bio uhapšen - rekao je juče premijer i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić, dodajući da će svaka osoba s poternice koja pokuša da uđe u Srbiju biti uhapšena, bez obzira na to o kome je reč.- A da li će Karić doći ili ne, nije pitanje za policiju, već za pravosudne organe, koji treba da reše pitanje ljudi koji se nalaze na poternicama. To pitanje ne treba politizovati, već treba naći najbolje pravno rešenje - naveo je Dačić.I Mlađan Dinkić, ministar ekonomije i finansija, smatra da je povratak Bogoljuba Karića stvar za pravosuđe, naglasivši da zakoni moraju da budu isti za sve.- Mislim da zakoni naše zemlje treba da važe za sve, uključujući i Bogoljuba Karića - rekao je Dinkić.Članovi porodice Karić proteklih dana najavljivali su Bogoljubov povratak. Prvo je u sredu njegova supruga, potpredsednica PSS i poslanica na listi SNS, Milanka Karić rekla kako očekuje da se Bogoljub uskoro vrati u Srbiju. I Dragomir Karić, poslanik, juče je rekao kako očekuje da će se prema njegovom bratu Bogoljubu ubuduće postupati po zakonu.

Dačić: Nemoguće da je Marko bio na aerodromuDačić se osvrnuo i na medijske spekulacije da je Marko Milošević, sin bivšeg predsednika Srbije Slobodana Milošević, bio na aerodromu „Nikola Tesla“ u Beogradu, rekavši da je to „glupost“ i da tako nešto nije moguće.Karići zanemeliU porodici Karić juče nisu bili raspoloženi da komentarišu stav premijera Dačića o hapšenju Bogoljuba Karića. Njegova supruga Milanka bila je nedostupna, a brat Dragomir je poručio da nema komentar.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track