MINISTARKA MIHAJLOVIĆ: Smanjiti tenzije, zdravlje građana najvažnije
Foto: Zorana Jevtić

potpredsednica vlade srbije

MINISTARKA MIHAJLOVIĆ: Smanjiti tenzije, zdravlje građana najvažnije

Politika -

BEOGRAD - Potpredsednica Vlade Srbije i članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović ocenila je danas da je u trenutku razbuktavanja epidemije korona virusa u Srbiji glavni zadatak svih da se zaštiti zdravlje svakog građanina, jer je briga o životima ljudi važnija od političkih borbi.

"Bez obzira na političke razlike i šta ko misli o nečijoj politici, postoje stvari koje su važnije od toga, a to je zdravlje svake građanke i građanina, svake bebe koja dolazi na svet i svakog deteta u Srbiji. Mi smo dobar i solidaran narod, koji i te kako ume da podeli i dobro i zlo. U ovom trenutku važno je da budemo jedinstveni i da se zajedno borimo protiv epidemije, a kad sve prođe, biće vremena i za analize i za političke razmirice", navela je Mihajlović u saopštenju.

Ona dodaje da je u ovom trenutku najvažnije da se smanje tenzije u društvu i da bude što manje posledica sinoćnih protesta po zdravlje svih, bez obzira na to da li su učesnici protesta, policajci, novinari, a da svako ko je prekršio zakon treba da odgovara.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track