ĐORĐE VUKADINOVIĆ MEĐU DESNIČARSKIM PRISTALICAMA: Bio sam kod Noga na protestu, dopala mi se njegova inicijativa
Foto: Stefan Jokić

RAZOTKRIVEN

ĐORĐE VUKADINOVIĆ MEĐU DESNIČARSKIM PRISTALICAMA: Bio sam kod Noga na protestu, dopala mi se njegova inicijativa

Politika -

Samostalni poslanik, politički analitičar Đorđe Vukadinović, svojim prisustvom podržao je pre mesec dana skup desničara Srđana Noga, nekadašnjeg dverjanina.

Nogo, poznat po tome što je na jednom od protesta opozicije nosio vešala i više puta poručivao da će nasilno da pruzme vlast, ovom prilikom je pripretio "Isterivanjem zeca iz šume".

- Hvala svima koji su podržali ovu ideju, i mene lično i sve ljude koji su pomogli ovoj organizaciji. Hvala i svima koji me nisu podržali, a najviše svima koji me napadaju, oni su pomogli da isteramo zeca iz šume, odnosno "ne pada sneg da pokrije breg već da svaka zverka pokaže svoj trag" - poručio je, između ostalog, Nogo okupljenim pristalicama.

U masi koja je uz aplauz i podržavanje dočekala obraćanje Noga, bio je i Vukadinović.

Kako je za Kurir objasnio, na skupu nije bio kao simpatizer Noga i njegove politike, već kao politički analitičar i narodni poslanik.

- To je bio jedan od njegovih protesta, koliko se sećam na Trgu Republike na koji sam došao sa prijateljima jer generalno obilazim sve proteste, bez obzira ko ih organizuje i da li se slažem u potpunosti ili delimično sa politikom organizatora. Obilazim ih kao politički analitičar, ali i kao neko ko je narodni poslanik jer želim da vidim i čujem kako narod diše. U tom konkretnom slučaju sam otišao jer je akcenat bila inicijativa o overenoj izjavi koju bi svi učesnici na izborima trebalo da potpišu, kao neku vrstu odgovornosti za svoj ponuđen program. To je inicijativa koja mi se generalno dopada i pošto je to bila tema, interesovalo me je. Nisam podržavao njegovu priču o ulasku u skupštinu i načinu za to - objasnio je Vukadinović.

Foto/Source:Stefan Jokić/ Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track