MINISTAR VULIN: Lažni antifašisti i pravi fašisti neće vladati Srbijom
Foto: Beta/Damir Banda

Srbija na silu odgovara zakonom

MINISTAR VULIN: Lažni antifašisti i pravi fašisti neće vladati Srbijom

Politika -

"Nasilne demonstracije nisu ni slučajne ni spontane. Nasilje je bilo pripremano i trebalo je da počne u ponedeljak 22. juna, odmah posle izbora, pod opravdanjem male izlaznosti. Pošto je izlaznost bila preko očekivanja Đilas i njegovi zaposleni iz ostalih partija Saveza za Srbiju iskoristili su koronu da pokušaju oružani prevrat i preuzmu vlast", rekao je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin.

On je istakao da "stabilna i uspešna Srbija ne može da odgovara ni strancima koji žele slabu i podeljenu zemlju na čijem čelu će biti slabi i ucenjeni političari, koji neće moći da izdrže pritisak i odupru se priznanju Kosova" i dodao da su "zato demonstracije i pokrenute u nedelji kada je Vučić imao teške sastanke u Parizu a trebalo je da ih ima i u Briselu."

- Srbija na silu odgovara zakonom i ne sme dozvoliti da se siledžije iživljavaju na građanima, da im zatvaraju puteve i ulice, sprečavaju kretanje kola hitne pomoći, prebijaju decu i napadaju policiju. Lažni antifašisti i pravi fašisti neće vladati Srbijom - poručio je ministar Vulin.

(Kurir.rs / Beta/Damir Banda)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track