VULIN: Jeremić traži okupaciju Srbije i moli za ekspertsku grupu koja bi odredila vlast!
Foto: Zorana Jevtić

reagovanje

VULIN: Jeremić traži okupaciju Srbije i moli za ekspertsku grupu koja bi odredila vlast!

Politika -

Predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin o[tro je reagovao povodom napada intervjua Vuka Jeremića Zidojče cajtungu, navodeći da je napao Srbiju i njenu demokratiju.

"Jeremić koji je na vlast došao sa onima koji su palili Skupštinu Srbije 5. oktobra prebacuje Vučiću manjak demokratije.

To se može objasniti medicinskim argumentima, ali političkim, nikako. Dok cvili za pomoć u Zidojče cajtungu, Jeremić traži okupaciju Srbije. Siguran da bi okupatar izabrao baš njega, Jeremić moli za ekspertsku grupu koja bi odredila vlast u Srbiji, razume se, bez izbora", naveo je lider PS u saopšenju koje je ta stranka dostavila medijima.

Vulin je kazao i da Jeremić ne voli izbore, da vodi malu, vanparlamentarnu stranku koja zavisi od Đilasa, ali da mu zato ne smeta da u nemačkim medijima zauzima prostor kao da predstavlja polovinu birača u Srbiji.

Dodao je da sve što je protiv Vučića dobija prostor kod "onih za koje je Kosovo država, a Vučić suviše Srbin" i da je upravo zato Jeremić logičan sagovornik Zidojče cajtunga jer njega niko ne može da optuži da je odan Srbiji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track