VUČIĆ: Čuo sam da je Tepić dostavila Đilasove ugovore
Foto: Printscreen Pink

VUČIĆ: Čuo sam da je Tepić dostavila Đilasove ugovore

Politika -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ironično je prokomentarisao pokušaj potpredsednice S SP Marinike Tepić da dostavi republičkoj javnoj tužiteljki Zagorki Dolovac ugovor između Telekoma i kompanije Wireleš Media, navodeci da je on čuo da je Tepić dostavila ugovore Dragana Đilasa sa Velikim bratom.

"Meni je bitno šta je ona dostavila, dostavila je važne stvari o svom predsedniku, pokazala je kakvim su se kriminalom bavili i očekujem da Tužilaštvo reaguje", rekao je Vučić u Bledu odgovarajući na pitanje novinara.

Kaže da je država preko Telekoma trošila veliki novac za finansiranje Velikog brata, te da očekuje da upravo sa tim papirima koje je Tepić pokušala da joj jutros uruči Dolovac i reaguje.

Poručio je da neće dozvoliti da se državna imovina i Telekom uništavaju kao ranije i da neće moći da Telekom dovedu do "prosjačkog štapa". Postupak Marinike Tepić da jutros u kafiću uruči ugovor Zagorki Dolovac, Vučić je prokomentarisao kao "zastršujući" čin i dodao da bi, da se to dogodilo u njihovo vreme, već zvali "tri OEBS-a, 14 Tanje Fajon i svih ostalih".

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track